Norsk

Swire Oilfield Services en del av Swire Group, ble etablert i 1979 og er verdens største leverandør av offshore laste bærere til den globale energibransjen og er en ledende leverandør av modular systemer, offshore tjenester, kjemikaliehåndtering og onshore tjenester.

Vårt morselskap - John Swire Sons Limited - ble grunnlagt i 1816 av sønnen til en Halifax kleskjøpmann. Selskapet er fortsatt basert i Storbritannia og sysselsetter mer enn 120.000 mennesker over hele verden. Konsernets viktigste virksomhetsområde er i Asia Pacific-regionen, spesielt Kina, både på fastlandet, i Special Administrative Region of Hong Kong,  Australia og Nord-Amerika.

Konsernets engasjement med Swire Oilfield Services startet i 1979 da det kjøpte Aberdeen baserte Container Utleie Selskapet, EPD Containers and Supply Ltd. I 1982 ble selskapets navn endret til å inneholde Swire navn i tittelen og ble til Swire EPD. Navnet ble endret igjen i 1998 til Swire Oilfield Services, for mer nøyaktig å kunne gjenspeile det spekter av tjenester selskapet tilbyr til den globale offshore energibransjen.

Swire Oilfield Services tilbyr standard, spesialiserte eller skreddersydde produkter sertifisert til DNV2.7-1 eller EN12079 for kunder over hele verden. Den omfattende utleie flåten på over 50.000 enheter gir umiddelbar tilgang 24 timer i døgnet, til et omfattende spekter av produkter. I 2010le det lansert en onshore divisjon med et bredt spekter av land tjenester til nord amerikansk skifergass marked, og denne har allerede etablert seg som markedsleder i segmentet.

Swire Oilfield Services opererer i 31 land, med et team av over 700 ansatte som opererer fra 36 baser rundt om i verden. Selskapet er representert i alle store olje og gass regioner med store operasjoner i Nord-Europa, Nord-Amerika, Vest-Afrika, Asia Pacific og Brasil.

Swire Oilfield Services er Asia Pacific’s største leverandør av spesial offshore laste bærere og modular systemer og er en ledende spesialist innen offshore  tjenester, pumpe og filtrering systemer. I regionen, opererer selskapet i Australia, New Zealand, Singapore, Indonesia, Malaysia, Brunei, India, Qatar og Sakhalin.

CONTACT

Swire Oilfield Services A/S
PO Box 121, 4098 Tananger, Stavanger, Norway
Tel: +47 51653800 
Fax: +47 51653801
Email: norway@swireos.com